Press "Enter" to skip to content

Partiernes popularitet blandt danskerne

Last updated on 23. januar 2021


Udforsk den interaktive graf over udviklingen i danskernes opbakning til landets politiske partier!

Hver prik udgør en meningsmåling foretaget af et analyseinstitut. Hold musen henover prikken for at se hvem der står bag målingen, hvornår den er foretaget, hvor mange personer der adspurgt i målingen og meget mere. Du kan også zoome ind på grafen ved at markere det område du ønsker at kigge nærmere på. Du kan altid vende tilbage til grafen ved af dobbeltklikke på den, eller trykke på den lille hus – “reset axes” – øverst i højre hjørne.

Oversigten baserer sig på data indsamlet af Erik Gahner Larsen, tidligere lektor i Kvantitativ Politik og Internationale Relationer ved University of Kent i England. Data opdateres løbende og kan findes her.